Bereik je ultieme trainingsdoel
met 3, 6 of 9 maand
persoonlijke coaching  

Klaar voor een leven vol vitaliteit, energie en potentieel? Bolster biedt een unieke coachingservaring die is afgestemd op jouw behoeften. Ontdek waarom wij dé keuze zijn voor serieuze verandering.

Mijn doelen zijn bereikt! Er werd gewerkt aan een brede scope (én beweging én voeding - met kleine maar haalbare tips & tricks). Twee geweldige uurtjes per week in/ontspanning, heb afgezien, maar vooral keihard genoten van het traject!
Siegrid

Personal coaching bij Bolster staat voor:

Expertise

Al onze coaches hebben jaren geïnvesteerd in het verwerven van diepgaande kennis om je zo goed mogelijk te begeleiden.

We hebben elk ons veld van expertise waardoor we in staat zijn om jou de best mogelijke service te bieden, ongeacht je doel. 

Multidisciplinaire aanpak

We werken nauw samen met een geweldig team van therapeuten die zorgen voor een 360° omkadering.

Van kinesitherapie over psychologie tot orthomoleculaire therapie. Zo vinden we telkens een oplossing voor iedere uitdaging!

Client based coaching

Jij staat als coachee centraal! Elke persoon is anders, daarom gaan we op zoek naar oplossingen die haalbaar zijn binnen je huidige levensstijl en mogelijkheden.

Geen extreme voedingsplannen of onhaalbare trainingsschema’s dus.

Hi, Ik ben
Gert-Jan De Vis

Als zaakvoerder van Bolster wil ik mensen meer geluk en levenskwaliteit brengen, door hen te helpen met hun fysieke en mentale gezondheid.

Ons team wil a.d.h.v wetenschappelijk onderbouwde strategieën, mensen coachen en opleiden binnen de pijlers: Training, Energiemanagement, Voeding, Werk en Sociaal Welzijn.

Met onze personal coaching trajecten krijg je de best mogelijke begeleiding om zo efficiënt mogelijk toe te werken naar je doel.

Wij staan klaar om je te helpen!

Je coachingstraject houdt veel meer in dan een persoonlijk trainingsplan. Hier zijn 3 zaken die je kan verwachten:

Screening en analyse

Tijdens je traject onderga je een uitgebreide houdings- en bewegingsscreening. Hierdoor krijgen we een haarfijn beeld van jouw beweegmogelijkheden, spierdisbalansen, etc…

Daarnaast zoomen we ook dieper in op je lichaamscompositie via een inBody-analyse. Stuk voor stuk metingen die je een duidelijk beeld geven over de return of investment van je traject.

Voedingscoaching

Al onze coaches zijn gecertificeerde voedingscoaches of diëtisten. Indien gewenst werken we samen met jou naar goede eetgewoonten in functie van je doelstellingen.

Content en community

Naast de begeleiding in training en voeding kom je terecht in een community van mensen met gelijkaardige doelstellingen.

Bovendien voorzien wij je van bergen zinvol materiaal waarmee je direct aan de slag kan om ook in je dagelijks leven de gewenste verandering te bekomen. Je coach begeleidt je in het proces.

Feedback van klanten:

Neem vandaag nog de eerste stap naar een leven vol energie en succes.

Ons team staat klaar om jou te begeleiden naar blijvende verandering.
Schrijf je nu in voor een gratis intake + screening, en ontdek wat Personal Coaching voor jou kan betekenen.