Een sterker lichaam en 
 betere conditie in 12 weken 

Geniet opnieuw vol energie van het leven! Met ons Sedentary Solution traject raak je verlost van kwaaltjes en overtollig gewicht, zonder je werk of gezinsleven te verwaarlozen.

In het Sedentary Solution programma leer je:

Hoe je goede routines en duurzame beweeggewoonten opbouwt die je levenslang gezond houden.

Hoe je geniet van gezonde voeding, zodat je nooit meer hoeft te diëten.

Hoe je de negatieve effecten van “zitten” kan tegengaan, zodat je klachtenvrij door het leven kan.

Hi, Ik ben
Gert-Jan De Vis

Ik heb de afgelopen 5 jaar enorm hard geïnvesteerd om zo veel mogelijk te leren omtrent gezondheid specifiek voor mensen met een zittende functie.

De methoden die ik gebruik in dit online traject, hebben al 10-tallen mensen geholpen hun leven te transformeren met een aanzienlijke return aan levenskwaliteit tot gevolg.

Met het Sedentary Solution traject krijg je wetenschappelijk onderbouwde tools aangereikt die je efficiënt helpen om gezonder te gaan leven.

Gebruik het, en geniet van het resultaat!

In het Sedentary Solution programma leer je:

Hier vind je enkele modules die aan bod komen tijdens het traject van 12 weken. In totaal zijn er 12 modules. Hieronder lichten we er 3 kort toe.

Module 2 - Een killer mindset

In deze module krijg je strategieën aangereikt die je opnieuw vertrouwen geven in je eigen mogelijkheden. We helpen je verlost geraken van alles of niets patronen, en gaan aan de slag met positive self talk. Zo creëren we de ideale mindset om van je doelen een succes te maken! 

Module 7 - Time training

In deze module gaan we aan de slag met een aantal technieken die je in staat stelt opnieuw controle te krijgen over je tijdsbesteding. We leren timewasters herkennen en prioriteiten stellen, zodat je nooit meer een training hoeft te skippen. 

Module 10 - Sssshht Stress

In deze module gaan we op zoek naar manieren om je parasympatisch zenuwstelsel te herstellen. Via bewezen copingstrategiën maken we komaf met chronische stress.

Feedback van klanten:

Je bent slechts één stap verwijderd van een nieuw begin!

Elimineer al het giswerk en maak gebruik van ons trainingsprogramma om je energieniveau en lichaamsbouw een ferme boost te geven.

FAQ

De meest gestelde vragen

Het Sedentary Solution traject vindt volledig online plaats. Bij de start ontvang je toegang tot ons digitaal leerplatform met alle video modules en worksheets. Daarnaast begeleidt de coach jou met een persoonlijk trainingsprogramma via onze app. 

Het trainingsprogramma wordt opgesteld op basis van jouw mogelijkheden en trainingservaring.  De tijdsinverstering is afhankelijk van persoon tot persoon. We moedigen je aan om ongeveer 1 uur per dag te investeren in je gezondheid.

We weten uit ervaring dat +90% van onze deelnemers mooie resultaten halen indien ze de opdrachten correct uitvoeren. Wanneer je na een maand met goede inzet niet tevreden bent over de waarde, betalen we je met plezier terug.