Versterk je lichaam en geest met 1 of 2 keer per week Bolster Yoga 

Word krachtig, flexibel en vind innerlijke rust.

Onze yogasessies verbeteren je gezondheid op een toegankelijke manier!

Voor het eerst kon ik dankzij Joni ervaren welk effect een waardevolle yoga sessie biedt. 
 Ze heeft oog voor detail en stretcht je net dat beetje verder. De beste yoga docente die ik in mijn zoektocht tegenkwam…
- Anja Pairoux

Onze Yoga vormen

Yin

Yin Yoga kan je zien als een diepe stretch van lichaam en geest. Het is een slow asana practice waar houdingen op een passieve manier lang aangehouden worden, vaak variërend van ongeveer 3 tot 10 minuten.

Het doel is om je zo veel mogelijk over te geven aan de houding, zodat je bindweefsel de ruimte krijgt om te stretchen en de rest van het lichaam kan ontspannen.

Yin Yoga is rustig, ideaal als relaxatie en zeer toegankelijk voor iedereen.

Hatha - Vinyasa

Hatha – Vinyasa is een combinatie van twee verschillende yoga stijlen waarbij Hatha de fundering is van alle asana vormen. Hierbij focussen we op het aanhouden van lichaamshoudingen en het controleren van je ademhaling.

Vinyasa daarentegen is iets korter en krachtiger, wat warmte creëert en energie opwekt.

Hatha/Vinyasa bevordert je flexibiliteit, stabiliteit en kracht. Deze yogavormen werken tenslotte stressverlagend met de focus op een gestroomlijnde connectie tussen lichaam en geest.

Hi, Ik ben
Joni Christen

Zodra ik als kind kon stappen ging ik al lopen, zat ik op de fiets of stond ik op de skilatten. Beweging zit in mijn bloed!  Na jaren te werken in sales en marketing kriebelde het dan ook om te gaan ondernemen en bezig te zijn met wat ik graag doe.

Ik begon als Reiki Master en het diepere spirituele werk.. Nadien heb ik me internationaal bijgeschoold tot Yoga Instructeur.

Yoga is niet alleen als een uitstekende manier om relaxatie of lichaamsbeheersing te verwerven, maar ook als een tool richting een krachtige mindset.
Evenwicht vinden in body, mind & soul staat centraal in mijn werking.

Laten we connecten met elkaar!

Small group yoga

12 weken yoga trajecten in een intieme groep van 4 tot 6 personen. Er is de mogelijkheid om te starten voor 1 of 2 keer per week op volgende tijdstippen:

Donderdag:

19.30u
hatha – vinyasa yoga 

20.30u
yin yoga

Vrijdag: 

8.00u
yin yoga 

9.00u
hatha – vinyasa yoga

12 weken 1x/week vaste les:
€300 incl btw

12 weken 2x/week vaste les:
€600 incl btw

Locatie: Bolster Dendermonde

1 on 1 Yoga

Wordt op maat begeleid met individuele yoga sessies die je kan boeken in een flexibele hoeveelheid en op tijdstippen naar keuze.

€68,- incl btw/les
Locatie: Bolster Dendermonde

FAQ

De meest gestelde vragen

Ja, onze yoga teacher is erg ervaren en past haar lessen aan naar het niveau van de groep. We werken bewust met kleine groepjes zodat iedereen voldoende aandacht krijgt en er gedifferentieerd kan worden.

Ja, zolang jouw voorkeur lessen niet volzet zijn is het mogelijk om aan te sluiten.

Neen, wij verwachten je in principe wekelijks op het door jou gekozen lesmoment. Indien je niet aanwezig kan zijn, laat je ons dat tijdig weten (24u vooraf), en heb je de gemiste sessie te goed.

Ja, het is mogelijk om een losse sessie aan te kopen voor €25 incl btw. Hou er rekening mee dat mensen in een 12 weken traject voorrang krijgen.